Pages

Friday, 8 March 2013

BSY Noni Black Hair Magic


BSY Noni Black hair Magic adalah syampu rambut semulajadi yang dihasilkan secara berkualiti tinggi dari ramuan herba semulajadi Pati Mengkudu / Noni 100% dari Kepulauan Pasifik Selatan, akar Chinese Knotweed (PolygonumMultiflorum Thunb) yang juga dikenali sebagai Shouwu, akar Ginseng dan banyak lagi, semuanya ramuan semulajadi 100% bebas kimia..  

Masalah rambut sebenarnya berpunca daripada masalah kulit kepala. Kulit kepala yang bermasalah akan menyebabkan keguguran rambut, kelimumur, rambut terlalu kering, rambut berminyak, radang kulit kepala, rambut kurang subur, masalah uban dan macam-macam. Dengan penggunaan shampoo ini, masalah seperti diatas dapat dikurangkan dan dirawat. Penggunaaan pewarna yang diperbuat daripada bahan kimia akan menyebabkan kita menanggung risiko dikemudian hari seperti kanser kulit dan sebagainya. Oleh itu, untuk cantik dan bergaya kita haruslah memilih produk yang selamat dan diyakini bebas daripada kesan sampingan dikemudian hari.
 
Cara Penggunaan:
1-Basahkan rambut dengan air biasa.
2-Pakai sarung tangan (untuk mengelakkan kuku menjadi warna kelabu kerana tindak balas dengan noni)
3-Sapu dan ramaskan shampoo sehingga ke akar rambut dan kulit kepala. Ramas-ramas ke seluruh kepala selama 7-10 minit. Untuk masalah keguguran rambut ataupun rambut kurang subur, semasa syampu, pastikan syampu diratakan pada kulit kepala dan urutlah kulit kepala anda. Perap kepala lebih lama sehingga 20 minit.
4-Bilas dengan air biasa (tidak perlu shampoo atau perapi) sehingga bersih.
5-Rambut akan bewarna hitam selepas dibasuh. Sekiranya terdapat warna pada kulit sila basuh menggunakan sabun/shampoo biasa untuk menghilangkan kesan warna tersebut. 


**PERHATIAN: Sekiranya anda mempunyai kulit yang sensitif sila uji elergik herba sebelum menggunakan shampoo. Uji elergik herba pada kulit di belakang telinga dengan menyapu sedikit shampoo di belakang telinga dan biarkan selama 5 hingga 10 minit.

0 comments:

Post a Comment

Borang Pesanan

~Semua Pesanan dan Pertanyaan akan dibalas dari jam 6.00 pm-11.00pm. Harap maklum =)

Name:
Email Address:
Contact No :
Delivery Address :
Item to Purchase :

This form powered by Freedback
 

BERITA TERKINI

Saya sedang mencari pengedar yang serius dan minat untuk menjadi sebahagian dari jaringan saya.

Saya juga menerima tempahan produk BSY Noni melalui blog.

Hubungi atau sms saya di talian
019-297 7142.

TERMA & SYARAT PEMBELIAN

Peringatan kepada pelanggan yang dihormati, sekiranya anda membuat pesanan melalui borang, dan email, sila check email untuk pengesahan order. Kami tidak akan balas melalui sms kecuali ada sebab-sebab tertentu. Order melalui sms akan dibalas melalui sms juga. Terima kasih=)

Ps: mohon maklumkan kepada kami jika anda sudah menerima barang, dan maklumkan kepada kami segera sekiranya barang tidak sampai dalam masa 5-7 hari. tq

SIAPA SAYA

Saya adalah stokis Perak yang sah untuk BSY Fed Noni.

Sertai saya untuk menjana pendapatan sampingan mahupun tetap.

Produk Noni telah digunakan sendiri oleh keluarga saya dan hasilnya amat berkesan sekali.

Silakan cuba dan rasakan sendiri khasiatnya..